Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید خیرآبادی برای دریافت ۶۰۰ هزار دلار باقی‌مانده طلبش از فدراسیون کشتی آذربایجان، به دادگستری باکو شکایت کرده است. ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۷ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، دستیار محمد بنا طی سال‌های موفقِ کشتی فرنگی ایران، که بعد از المپیک 2012 لندن‌، تهران را به مقصد باکو ترک کرده و به مدت چهار سال هدایت تیم ملی کشتی فرنگی آذربایجان را برعهده گرفت، در پایان المپیک ریو به همکاری‌اش با این فدراسیون خاتمه داد اما همچنان حق و حقوق 7 ماه پایانی همکاری او و کادر مربیانش با فدراسیون کشتی این کشور باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بعد از این که چندین بار برای دریافت طلبش به باکو مراجعه کرد و همچنین در حین برگزاری بازی‌های کشورهای اسلامی – اواخر اردیبهشت ماه سال گذشته- نیز به این کشور رفت تا بتواند با مسئولان ورزشی آذربایجان در مورد طلب‌هایش صحبت کند، اما در خصوص دریافت طلب 600 هزار دلاری‌اش ناموفق بود، از فدراسیون کشتی آذربایجان به دادگستری باکو شکایت کرد.

به گفته خیرآبادی، مراحل قانونی لازم طی شده اما هنوز او و کادرش نتوانسته‌اند پول‌های‌شان را دریافت کنند. این در حالی است که پیش از این رضا مهماندوست دیگر مربی ایرانی تیم ملی تکواندوی آذربایجان نیز در مصاحبه‌هایش اعلام کرده بود که ماه‌هاست حق و حقوق وی پرداخت نشده و آذربایجانی‌ها از نظر مالی با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده‌اند.

این کشور در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری عظیمی روی ورزش انجام داد و قهرمانان زیادی را با ملیت‌های مختلف جذب کرد و با دادن تابعیت به آنها، توانست مدال‌های رنگارنگی نیز در المپیک ریو دشت کند. کشتی فرنگی و تکواندوی آذربایجان نیز با دو مربی ایرانی (جمشید خیرآبادی و رضا مهماندوست) و همچنین میلاد بیگی و صباح شریعتی که دو تابعیتی شده بودند در ریو عملکرد بسیار خوبی داشتند.

سامان طهماسبی هم دیگر کشتی‌گیری بود که چندین سال در مسابقات جهانی برای آذربایجان مبارزه کرد و به مدال رسید.

انتهای پیام/

R1435/P1435/S3,29/CT1 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "جمهوری آذربایجان" کشتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۸۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود

رئیس جمهوری آذربایجان در سخنانی با اشاره به توافق باکو و ایروان خاطر نشان کرد که صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان حاصل می‌شود.

به گزارش مشرق، تارنمای خبرگزاری آذرتاج از باکو و به نقل از سخنرانی امروز الهام علی اف در مراسم افتتاحیه "ششمین مجمع جهانی گفتگوی بین فرهنگی" نوشت: ما امروز و در قرن بیست‌ویکم نمی‌توانیم به برخی از کشورهای بزرگ اروپایی اجازه دهیم که به استعمار دیگر مردمان ادامه دهند. این کاملا غیر قابل قبول است.

وی افزود: جهان نباید دیدگان خود را بر استعمار نو و یکسان سازی اجباری ببندد. جذب اجباری بیش از ده قلمرو فرانسه کاملا غیرقابل قبول بوده و باید متوقف شود.

علی اف با اشاره به جنگ ۴۴ روزه سال ۲۰۲۰ با ارمنستان گفت: همه سازمان‌های مهم بین‌المللی قطعنامه‌ها و تصمیم‌هایی مبنی بر خروج نیروهای ارمنستانی تصویب کردند که چهار قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل از جمله آنهاست. کشورهایی که این قطعنامه ها را تصویب کردند، هیچ اقدامی برای اجرای آن انجام ندادند. بنابراین، ما مجبور شدیم تا از طریق جنگ به صلح دست یابیم.

رئیس دولت جمهوری آذربایجان در مورد تعیین حدود مرزی میان دو کشور گفت: تعیین مرزها آغاز شده که شامل میله گذاری نیز می شود. این امر توسط دو کشور و بدون هیچ میانجیگری محقق شد که دوباره نشان می دهد که ما نیازی به میانجی نداریم، به خصوص کشورهایی که به دنبال اهداف خود بوده و یا آنهایی که قصد کمک نداشته و تنها می خواهند برای منافع شخصی، سیاسی و اقتصادی خود در منطقه ما نفوذ کرده و بار دیگر روی آتش، نفت بریزند.

وی افزود: ما اجازه نخواهیم داد در قفقاز جنوبی چنین اتفاقی بیفتد. پس از ۳۰ سال رویارویی، ارمنستان نیز به وضوح درک می کند که ما به صلح در قفقاز جنوبی نیاز داریم. صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی سازی روابط میان (جمهوری) آذربایجان و ارمنستان حاصل می شود.

علی‌اف گفت: (جمهوری) آذربایجان بود که به ارمنستان پیشنهاد آغاز مذاکرات بر سر توافقنامه صلح را داد و اصول اساسی آن را تدوین و حتی پیش نویس توافقنامه صلح را تهیه کرد. اگرچه ما در سپتامبر گذشته تمامیت ارضی و حق حاکمیت خود را به طور کامل احیا کردیم اما مورد حملات سیاسی غیرقابل توجیه ارمنستان و کشورهای به اصطلاح ضامن قرار گرفتیم. با این حال، ما پیشنهادی برای صلح ارائه کردیم و اکنون شاهد روندهای مثبت در مسیر آن هستیم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • اسماعیلی با سفیر ایران در باکو دیدار کرد
  • دیدار وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان
  • حسن رنگرز: دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو؟ انتظارات را برآورده نکردند
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند
  • ترکیه به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل می‌پیوندد
  • علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود
  • قهرمانی مازندران در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران
  • لرستان مقام سوم مسابقات کشتی فرنگی نونهالان کشور را از آن خود کرد